Kiełbasa markowska
Przez przypadek trafiłam na ten sklep i ten przypadek okazał się bardzo szczęśliwy.Kiełbasa jak i pozostałe wędliny są przepyszne. Przesyłka dobrze zapakowana dotarła na czas. Doskonały kontakt mailowy. Nie dość że wspaniała wędlina, to kupowanie jej tutaj to sama przyjemność. Dziękuję bardzo i SERDECZNIE POLECAM!!!
Opinia dodana 2010-01-02
przez: Iwona, Kalisz
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Rewelacyjna, pachnąca, chrupiąca, krucha... "niebo w gębie":)
Opinia dodana 2010-12-07
przez: Izabela, Police
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
najlepsz polędwica jaką jadłam w sklepach nie spotkałam takiej moja rodzina zachwycała
Opinia dodana 2011-09-22
przez: Halina, Wołomin
Ocena:

Półgęsek pieczony
Wyborny półgęsek,kruchy i delikatny.Nasi przodkowie wiedzieli,co dobre.
Opinia dodana 2011-01-02
przez: Danuta, Puck
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
probowalem juz wielu wedlin z tzw."produkcji bezkonserwantowych", jednak nic nie moze rownac sie z ta polska,przepyszna poledwica.czasami moze za obfita "otoczka",jednak w 90% zamawianych przeze mnie poledwic jest wrecz idealnie.polecam!!!
Opinia dodana 2009-08-31
przez: Krzysiek, Krasnystaw
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
to piękne, gdy wracają wspomnienia z lat młodości, gdy chociaż nie często, ale z lubością człowiek rozkoszował się smakiem prawdziwego kabanosa. Najpiękniejsze jest to, że smak kabanosów Pana Marcina jest tym dawnym nadzwyczaj bliski a nie, jak obecnie często bywa, wzmaga po zjedzeniu "wynalazków" tęsknotę za tym co było !!! Leszek z Bydgoszczy
Opinia dodana 2009-12-28
przez: Leszek, Bydgoszcz
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Polecam bardzo smaczna, dziękuję i polecam wszystkim, powrót do smaków dzieciństwa
Opinia dodana 2012-08-08
przez: Jadwiga, Starogard Gdanski
Ocena:

Kiełbasa wiejska
Najlepszy produkt z zakupionych (a trochę tego było)! Ten zapach i smak - wręcz nie do opisania, a kto raz spróbuje ten już się nie oprze! więc nie polecam dla tych na diecie :)
Opinia dodana 2011-07-18
przez: Marta, Pruszków
Ocena:

Kark pieczony domowy
Do tej pory ograniczałam się do wędlin uważając, że mięso upiec mogę sama. Na te Święta zamówiłam karczek upieczony i ... olśnienie. Smakowity, mięciusieńki, doprawiony dokładnie tak jak lubimy, do ostatniego plasterka tak samo świeży i aromatyczny. Chylę czoło i gratuluję takiego wyrobu. Piątka z plusem.
Opinia dodana 2010-01-02
przez: Maria, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Niebo w gębie :) W życiu nie jadłam nic pyszniejszego. Kwintesencja smaku, idealnie przyprawiona, suszona na maxa.
Opinia dodana 2010-09-02
przez: Anna, Olsztyn
Ocena:

Wołowina w ziołach - Pastrami
Rewelacyjny smak!!!
Opinia dodana 2014-12-30
przez: Patrycja, Nowe Miasto Lubawskie
Ocena:

Kiełbasa markowska
Rewelacyjna kiełbasa, świetna z grilla.
Opinia dodana 2011-05-08
przez: HANNA, LUBICZ
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Przepyszny wyrób!!Mój syn stwierdził że nigdy nie jadł lepszej wędliny!! POLECAM!!!
Opinia dodana 2010-04-02
przez: Joanna, Wrocław
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
WSPANIAŁA. Produkt najwyższej jakości. Od pierwszego spojrzenia widać, że to musi być dobra kiełbasa ale smak po prostu powala..
Opinia dodana 2010-04-30
przez: Michał, Łódź
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
super smak polecam
Opinia dodana 2010-04-02
przez: Sylwester, Deepcar Sheffield
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Pyszne nie za suche. Polecam na zimno i na gorąco.
Opinia dodana 2011-10-04
przez: Katarzyna, Katowice
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Znakomite wyroby.Warte swojej ceny.
Opinia dodana 2009-11-26
przez: Renata, Opole
Ocena:

Kiełbasa markowska
UWAGA UWAGA - DLA WSZYSTKOCH KUPUJĄCYCH - KIEŁBASA POSTAWIONA NA RODZINYNYM STOLE ZOSTAJE POŻARTA W TEMPIE BŁYSKAWICZNYM PRZEZ RODZINKĘ!!!! - INO MI KAWAŁECZK POZOSTAŁ MALEŃKI..... ALE JESZCZE DOKUPIĘ....
Opinia dodana 2008-03-19
przez: Konrad Piotr, Strzelin
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Wyśmienity wyrób zresztą jak wszystkie sprzedawane przez Pana Marcina!! POLECAM!!
Opinia dodana 2009-03-24
przez: Tomasz, Szczecin
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna 120g
dla mnie za mało soczysta ale jest ok
Opinia dodana 2011-05-27
przez: Mariola, Szczecin
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Tak, jak pisałem o polędwicy, tak i szynka otrzymuje ode mnie najwyższą notę! Zapach wędlin rozchodzi się po całym domu po otwarciu lodówki... To dlatego nie spoób przejść i nie ukroić sobie troszeczkę... troszeczkę więcej... a najllepiej zjeść całą! Wtedy już nie kusi! :) Polecam! Sposób realizacji zamówienia i dostawa bez zastrzeżeń!
Opinia dodana 2010-01-16
przez: Witold, Poznań
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Bardzo dobre, zawsze je kupuje :)
Opinia dodana 2010-10-21
przez: Patrycja, Nowe Miasto Lubawskie
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Super jakość, szybka przesyłka, zainteresowanie Klientem... po prostu Łap-pol. Zamówiłam już po raz czwarty tą kiełbasę i nie zawiodłam się - czujna, super uwędzona, pysznie doprawiona, cudownie krucha. Gorąco polecam!
Opinia dodana 2011-02-02
przez: Anna, Ruda Śląska
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Wyborne jadło,dobrze przyprawione-uwędzone,coś podobnego jadłem 40-sci lat temu z wędzarni mojego taty!!!
Opinia dodana 2010-09-20
przez: Kazimierz, Moryń
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Doskonały wrób. Zarówno zapachowo jak i smakowo. Naprawdę polecam wszystkim koneserom dobrego i zdrowego jedzenia.
Opinia dodana 2010-01-14
przez: Marcin, Masłów
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Świetne....mój mąż nie lubi kabanosków, a tymi się po prostu zajada!! Są przepyszne. Sprzedawcy naprawdę godni polecenia, elastyczni, SUPER!
Opinia dodana 2009-10-31
przez: Katarzyna, Wrocław
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna 120g
Bardzo dobra dla dzieci ,krucha ,kupiłam do spróbowania ,bardzo smaczna.Polecam produkty z tej firmy i naturalnie firmę w pełni profesjanalna.Produkty tej firmy sa godne polecenia i warto zapłacic więcej .Dziekuje ,barbara smolinska
Opinia dodana 2011-11-27
przez: Barbara, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska
Bardzo smaczna!!
Opinia dodana 2009-12-07
przez: IGOR, ŁÓDŹ
Ocena:

Kiełbasa markowska
Fantastyczna kiełbaska pod każdym względem,i smak i zapach i wyglad i ten charakterystyczny szelest przy łamaniu od razu zachęca do przygotowania następnego kęsa. Goraco wsystkim polecam Tadek -Istebna
Opinia dodana 2010-02-22
przez: Tadeusz, Istebna
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Korzystam kolejny raz z zakupów s tym sklepie i kolejne miłe rozczarowanie. Towar fantastyczy świeżutki o subtelnym zapachu pachnący prawdziwą wiejską wędzarnią. Gorąco polecam ten produkt. Palce lizać.
Opinia dodana 2008-01-30
przez: Tadeusz, Istebna
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
513 188 889 od 9 do 17
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel