|
Bogactwo i różnorodność wędzonek może przyprawić o zawrót głowy. Czego my tu nie mamy. Szynki, boczki, schaby, polędwiczki, pastrami, karczki, ogonówka, balerony. Każdy o charakterystycznym aromacie, walorach smakowych. Wszystkie wyróżnia jednak bogactwo aromatu wędzenia. A, że w dymie wydobywanym z różnych drew są sporządzane to i zapach przenika je inny i smak charakteryzuje specyficzny dla metody wędzenia. Warto sprawdzić te różnice, bo za każdym razem przyjemność jest równie wielka.
 | Znalezione produkty: 1 do 3, (łącznie 3) | |
 | Producent: Smaki Mazowsza- Zwarta, mocno wędzona, soczysta. Doskonała. Kroi się płynnie. Z każdym kęsem przyzwyczajacie się do niej bardziej, bo rozpływa w ustach. A do tego niepowtarzalny zapach prawdziwego wędzenia. Natura oddała temu mięsu to, co najlepsze.
PRODUKT DOSTĘPNY86,60zł | |
|  | Producent: Łap-pol konfekcja- Oto nowy przystanek na szlaku "Przygody ze smakiem". Swój smak, aromat, delikatność zawdzięcza procesowi dojrzewania w odpowiednich warunkach. To jednak za mało, by docenić kunszt z jakim została wykonana.
PRODUKT DOSTĘPNY9,30zł | |
|  | Producent: Smaki Mazowsza- Przygotuj się. Wołowina w ziołach zaskakuje. To przygoda, która lubi się powtarzać. Inaczej mówiąc pastrami to w pierwszej kolejności intrygująca kombinacja przypraw. Czegóż tu nie znajdziemy:
PRODUKT DOSTĘPNY59,00zł | |
|
| |