Kiełbasa markowska
100% smakuje.warto zainwestowac.
Opinia dodana 2011-05-25
przez: BARBARA, JAWORZNO
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
Smak, dla mnie rewelacja,doprawiona tak jak lubimy.Z drobiu ,myśl,no zobaczymy co to takiego i....super.
Opinia dodana 2016-09-11
przez: Zdzislaw, Kellokoski
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Kabanosy dobre. Jadwiga Siedlce
Opinia dodana 2010-04-06
przez: Jadwiga, Siedlce
Ocena:

Biała parzona
Smaczna
Opinia dodana 2015-06-06
przez: Artur, Gliwice
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Wedliny palce lizac - aromatyczne, pyszne, najwyzszej jakości. Goraco polecam!
Opinia dodana 2009-12-30
przez: ANNA, SZCZECIN
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Prawie nie pamiętałam, że bywają jeszcze wędliny o takim smaku. To jest nie tylko znakomite, ale budzi emocje z powodów sentymentalnych, kiedy to wędlina była prawdziwa. I u p. Marcina jest prawdziwa. Zapakowana z troską o jakość wyrobu i zdrowie klienta, dostarczona w tempie błyskawicznym. Gdyby grzech obżarstwa nie był jednym z siedmiu głównych grzechów, zamawiałabym różności '' Panamarcinowe'' codziennie.
Opinia dodana 2008-06-12
przez: Krystyna, Gdynia
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Kiełbaska pyszna, nie za tłusta, dobrze wysuszona i przyprawiona....Mniammm ;)
Opinia dodana 2011-01-17
przez: Aneta, Straszyn
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
POPROSTU SUPER
Opinia dodana 2009-02-26
przez: PATRYCJA, SZAMOTUŁY
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbaska bije na głowę wszystkie sklepowe wyroby! Jest krucha i przepysznie smaczna!! Na pewno jeszcze nie raz zagości na moim stole.
Opinia dodana 2008-12-18
przez: Przemysław, Kwidzyn
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Super jakość, szybka przesyłka, zainteresowanie Klientem... po prostu Łap-pol. Zamówiłam już po raz czwarty tą kiełbasę i nie zawiodłam się - czujna, super uwędzona, pysznie doprawiona, cudownie krucha. Gorąco polecam!
Opinia dodana 2011-02-02
przez: Anna, Ruda Śląska
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Kibasa przypomniała mi się smak, który pamiętam z dzieciństwa, wyrabiana przez dziadka ze świnek własnego chowu. Polecam.
Opinia dodana 2011-11-30
przez: Paweł, Gdańsk
Ocena:

Słonina miodzio
Co prawda dostałem raczej boczek, a nie słoninkę - ale produkt wyśmienity - polecam
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Michał A., Warszawa
Ocena:

Szynka serrano  Porcje jednokilogramowe.
bardo dobra jakościowo, smak rewelacyjny, polecam każdemu!
Opinia dodana 2010-01-04
przez: Adam, Ruda Śląska
Ocena:

Kabanosy  z mięsem drobiowym
super polecam wszystkim
Opinia dodana 2010-07-25
przez: Izabela, Szczcecin
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Choć boczek wydawał się nieco tłusty, to jego zapach i smak przewyższył wszystkie dotychczas jedzone boczki z domowych wędzarni. Po prostu niebo w gębie :)
Opinia dodana 2011-09-04
przez: Jan, Mrągowo
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbaska jest bardzo pyszna a swoim smakiem przypomina mi czasy dzieciństwa.
Opinia dodana 2009-09-09
przez: Tomasz, Ciechocinek
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
Kiełbasa przepyszna chuda oraz delikatna w smaku. Świetny naturalny smak! Polecam ten wyrób!
Opinia dodana 2010-10-22
przez: Tomasz, Szczecin
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Polecam bardzo, bardzo dobre warto.....
Opinia dodana 2011-06-19
przez: Marcin, Łódź
Ocena:

Krakowska drobiowa
jest OK
Opinia dodana 2010-12-12
przez: Marek, Olsztyn
Ocena:

Krakowska drobiowa
Nie myślałem, że drobowa może być tak dobra. Ta prawdziwie jest jedyna w swym rodzaju, delikatny i jednocześnie zdecydowany smak - to z pewnością nie zaleta "ulepszaczy", tylko starannie dobranych przypraw i ziół. Całą rodziną zajadamy się każdym razem z jednakowym entuzjazmem.
Opinia dodana 2009-11-20
przez: Paweł, Charbrowo
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Niepowtarzalny smak i aromat. Jednym słowem - przepyszna!
Opinia dodana 2018-01-31
przez: Tomasz, Turek
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
"Tylko" spróbowałem, bo przecież ma być na Święta. Mam nadzieję, że dotrzyma... królowa kiełbas.
Opinia dodana 2009-04-07
przez: Wiesław, Braniewo
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Niebo w gembie badzo dobra polecam
Opinia dodana 2009-12-24
przez: Piotr, Kostrzyn Wlkp
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Kabanoski apetyczne, miękkie, z czasem jak przystało na dostojny wyrób robią się suche i łamliwe, zwielokrotniając tym sposobem radość z delektowania się jeszcze bardziej cudownym aromatem i walorami smakowymi
Opinia dodana 2009-10-13
przez: Paweł, Charbrowo
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Polędwiczkę zamawiałam pierwszy raz i mogę szczerze polecic. Coś wyjątkowego, smaczna po prostu pyszniutka. Zupełnie inny smak i wygląd niż w sklepach. Polecam!!!!!!!
Opinia dodana 2010-12-17
przez: DOROTA, GDYNIA
Ocena:

Kiełbasa markowska
Pyszna kiełbasa, super smakuje. W tej firmie robię zakupy kolejny raz i na pewno nie ostatni. Super szybka dostawa. Wspaniały, wręcz rewelacyjny stosunek do klienta. POLECAM!!!!
Opinia dodana 2010-12-04
przez: Magda, świdwin
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Wspaniała! Niestety nam też nie udało się spróbowac jak smakuje po kilkunastu dniach w przewiewnym miejscu :-) Z ostatnim kawałkiem próbowałam zaszyć się w wannie i skonsumować spokojnie w czasie kąpieli ale pies mnie wytropił i musiałam się podzielić z mężem :-)
Opinia dodana 2009-10-07
przez: Paweł, Warszawa
Ocena:

Bok pieczony domowy
SUPER SMACZ\NY BOCZUS - PALCE LIZAC :))) POLECAM WSZYSTKIM BO NAPRAWDE WARTO!!!!
Opinia dodana 2009-07-10
przez: Marzena, Warrington
Ocena:

Kiełbasa markowska
Bardzo smaczna, dobrze przyprawiona, prawdziwa kiełbasa. Dobrze się wysusza i jest jeszcze smaczniejsza. Polecam.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Anna, Miłoszyce
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Super smak.!!!!
Opinia dodana 2009-12-27
przez: anna, warszawa
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel