Biała parzona
Smaczna
Opinia dodana 2015-06-06
przez: Artur, Gliwice
Ocena:

Goloneczka pieczona (bez kości)
ten produkt jest b.dobry jak wszystkie na tej stronie
Opinia dodana 2010-07-22
przez: Kamila, Kościelna Wieś
Ocena:

Kiełbasa markowska
Niesamowicie smaczna kiełbasa. Odpowiednio uwędzona, odpowiednio mięsna, świetny dobór przypraw. Polecam.
Opinia dodana 2010-10-14
przez: Tomasz, Poznań
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Smaczna, pachnąca i wspaniale uwędzona. Polecam
Opinia dodana 2010-04-12
przez: Danuta, Gdynia
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Szyneczka super pod każdym względem. Smaczna, chudziutka, smak fantazja, soczysta. Polecam, próbujcie a będziecie mile zaskoczeni. Tadek - Istebna
Opinia dodana 2010-02-22
przez: Tadeusz, Istebna
Ocena:

Kiełbasa markowska
Pyszna kiełbasa, super smakuje. W tej firmie robię zakupy kolejny raz i na pewno nie ostatni. Super szybka dostawa. Wspaniały, wręcz rewelacyjny stosunek do klienta. POLECAM!!!!
Opinia dodana 2010-12-04
przez: Magda, świdwin
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
To jest TO!
Opinia dodana 2010-09-01
przez: Krzysztof, Gdynia
Ocena:

Kabanosy  z mięsem drobiowym
Rzeczywiście bardzo delikatne i kruche. Nie są też za bardzo wysuszone. Smak łagodniejszy niż wieprzowiny, dlatego polecam zdecydowanie zwłaszcza lubiącym wędliny drobiowe, choć nie tylko. Jedna z ulubionych wędlin moich dzieci :-)
Opinia dodana 2010-06-28
przez: Leszek, Piaseczno
Ocena:

Kiełbasa markowska
Przyłączam się do pozytywnych opinii nt. wspaniałości tego produktu. Po prostu pyszne! Realizacja zamówienia? Na szóstkę :)
Opinia dodana 2009-08-01
przez: Justyna, Kargowa
Ocena:

Kiełbasa markowska
Po prostu cud! Najlepsza kiełbasa jaką kiedykolwiek jadłam. Miała być na święta a już jej nie ma
Opinia dodana 2010-12-23
przez: Teresa, Oleśnica Śląska
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
zamówiłem po raz pierwszy i... nawet dzieci ery hamburgerów doceniły smak polecam i będę klientem sklepu
Opinia dodana 2010-12-23
przez: Andrzej, Lubliniec
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Polecam bardzo smaczna
Opinia dodana 2010-12-06
przez: Renata, Sosnowiec
Ocena:

Kiełbasa markowska
kiełbasa markowska,bardzo smaczna,rewelacyjny smak.zapach, polecam,jestem bardzo zadowolony z zakupu,rodzince też spasowała,nawet tym,którzy specjalnie nie przepadają za kiełbasą podchodziła wyś.mienicie
Opinia dodana 2010-01-04
przez: Krzysztof, Zebrzydowice
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Wszystkie produkty z tej strony jakie kupiłem są na prawdę bardzo dobre. Polecam.
Opinia dodana 2010-01-27
przez: Łukasz, Szczecin
Ocena:

Baleron dojrzewający 1/2 - w połówkach
Pyszny karczek, muszę samemu taki zrobić.
Opinia dodana 2011-06-19
przez: Marcin, Łódź
Ocena:

Kiełbasa markowska
Najlepszy produkt,w kategorii kiełbasy podsuszane,widać nawet po komentarzach,ja zamówiłam kolejny raz wraz z innymi produktami,dlatego z mięsnego korzystam,jak kupuje surowe mięso. Wędliny tylko tutaj.
Opinia dodana 2010-09-04
przez: Barbara, Łódź
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Rewelacja! Jak zawsze serdecznie polecamy i dziękujemy! Uwielbiamy smak i zapach PRAWDZIWYCH wędlin, w które zaopatrujemy się tylko w Łap-Polu!
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Katarzyna, Wrocław
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Świetne....mój mąż nie lubi kabanosków, a tymi się po prostu zajada!! Są przepyszne. Sprzedawcy naprawdę godni polecenia, elastyczni, SUPER!
Opinia dodana 2009-10-31
przez: Katarzyna, Wrocław
Ocena:

Kabanosy  z mięsem drobiowym
Świeże i pachnące, a dla mojej żony wyśmienite. Wspaniałe do piwka w ciepłe wieczory przy kominku.
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Robert, Chotomów
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Nie wiem czy to był dobry wybór, gdyż po spróbowaniu tej kiełbasy juz nigdy nie kupie nic w zwykłym "mięsnym". Poprostu niebo w gebie :). Polecam wszystkim niezdecydowanym gdyż kiełbaska poprostu rewelacja !!!
Opinia dodana 2010-12-07
przez: Kinga, Szczecin
Ocena:

Schab pieczony domowy
Prawie jak przyrządzony w warunkach domowych. Pachnący, świeżutki i idealny w smaku.
Opinia dodana 2009-09-16
przez: Danuta, WARSZAWA
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Rewelacja!!! Polędwica, że klękajcie narody!!!
Opinia dodana 2010-05-27
przez: Grzegorz, Kostrzyn Nad Odrą
Ocena:

Krakowska drobiowa
Bardzo smaczna kiełbaska. Polecam!
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Ewelina, Grójec
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
W pewnym hipermarkecie szynka renomowanej firmy kosztuje 13 złotych za kilo....a dlaczego ją ludzie kupują? Ponieważ nie patrzą na etykietę.... a tam pisze 58% mięsa w mięsie, w parówkach 19% mięsa w mięsie, w polędwicy 65% mięsa w mięsie.... kupujcie ludzie w łap-polu.....dobrze wam radzę
Opinia dodana 2011-02-12
przez: Piotr, Dębno
Ocena:

Kiełbasa markowska
Jedna z najlepszych kiełbas w tym sklepie.Polecam jak wszystkie produkty w tej firmie.
Opinia dodana 2010-11-14
przez: Sławomir, Chełmek
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Witam dzisiaj dotarła do mnie kiełbasa naprawdę kiełbasa wypas .
Opinia dodana 2009-09-09
przez: Paweł, Sosnowiec
Ocena:

Kiełbasa markowska
Pyszna kiełbaska - zamówimy znowu:)
Opinia dodana 2011-05-13
przez: Iwona, Mysłowice
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Pychotka, mój był bardziej uwędzony niż ten na zdjęciu :) Jednak jeśli o mnie chodzi to nawet i lepiej.
Opinia dodana 2010-04-29
przez: Krzysztof, Kraków
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Rewelacyjny boczek który ndje się wspnile n chleb i nie tylko.Palce lizać
Opinia dodana 2010-03-16
przez: Adam, Ruda Śląska
Ocena:

Karczek tradycyjny
Karczek rewelacja on sam rozpływa się w ustach, zresztą jak wszystkie inne wędliny które jadłem z Firmy ŁAP-POL a jadłem je już nie raz. Dziękuje i Pozdrawiam.
Opinia dodana 2009-11-03
przez: Mirosław, Lubin/Osiek
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel