Kiełbasa markowska
Kielbaska-pychotka swojski, wiejski smak,wspanialy aromat-polecam
Opinia dodana 2011-05-11
przez: Joanna, Gdansk
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Wyrób wyśmienity, kiełbasa jest krucha i bardzo smaczna, jest to jeden z produktów, który na pewno będę częściej zamawiała.
Opinia dodana 2010-10-02
przez: Małgorzata, Lębork
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Moja ulubiona kielbasa bez chemii wiejska prawdziwa polska. Jan ,Vilvoorde
Opinia dodana 2011-11-13
przez: Jan, Vilvoorde
Ocena:

Słonina miodzio
dobra na grilla do szaszłyków, w smaku czuć że jest doprawiona jakąś typowo gilową proszkową przyprawą
Opinia dodana 2011-05-07
przez: Ewelina, Solec Kujawski

Krakowska drobiowa
Bardzo smaczna kiełbaska. Polecam!
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Ewelina, Grójec
Ocena:

Szynka peklowana tradycyjnie z nogą
zamówiłam dostawę na wiejski stół na ślub córki, ślub był międzynarodowy, były pary niemieckie, meksykańsko niemieckie, turecko niemieckie, azersko- łotewskie, z Luksemburga no i oczywiście polskie. Wszyscy brali paczki z kiełbasami do domu, nawet wegatarianie np dla babci, mamy. nie zostało mi po ślubie nic, mimo że jedzenia było dużo za dużo, a stół wiejski był tylko uzupełnieniem zimnego bufetu. Smak dawnych kiełbas ... Wszyskie wędliny były palce lizać. Polacy brali adresy internetowe sklepu. Zabezpieczenie wędlin: był ogromny upał - wędliny były w steropianowych pudłach z jeszcze zamrożonymi wkładami, po prostu opakowanie lodówka, nie ma więc obawy o stan paczki w gorących miesiącach. Dziękuję Panie Marcinie.Szynka świeża o niezapomnianym smaku
Opinia dodana 2011-06-08
przez: Aleksandra, Kępice

Szynka swojska tradycyjna
przyłączam się do opinii wszystkich, którzy odnaleźli w tej szyneczce smak z dzieciństwa, smak i obsługa sklepu na 5+
Opinia dodana 2009-12-12
przez: Sylwia, Ożarów Mazowiecki
Ocena:

Kark pieczony domowy
kolejny produkt próbowany do dodania na listę zakupów na stałe- dlatego od pierwszej wizyty nie kupuję wędlin gdzie indziej
Opinia dodana 2011-06-27
przez: Andrzej, Lubliniec
Ocena:

Smalczyk ze skwareczkami - na bogato
delicje.. świetna konsystencja, niby mały słoiczek a na długo starcza
Opinia dodana 2009-12-12
przez: Sylwia, Ożarów Mazowiecki
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Polecam, przepyszna polędwica, smak jak z dzieciństwa:)
Opinia dodana 2009-10-21
przez: Katarzyna, Warszawa
Ocena:

Goloneczka pieczona (bez kości)
Super goloneczka, polecam innym :)
Opinia dodana 2010-09-16
przez: Marzena, Warrington
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
REWELACJA ROKU - brak słów aby opisać jakość wyrobów i profesjonalizm w obsłudze klienta Firmy - zamówienie świąteczne dotarło dokładnie na czas - już jestem Waszą stałą klientką. Dziękuję i pozdrawiam P_O_L_E_C_A_M
Opinia dodana 2009-12-24
przez: Celina, Pszczyna-łąka
Ocena:

Schab pieczony domowy
Ekstra!!! Dziękuję bardzo również za prezent....
Opinia dodana 2009-10-09
przez: Magdalena, Warszawa
Ocena:

Baleron dojrzewający 1/2 - w połówkach
Rzecz doskonała. Ostrym nożem ,cienko. Niczym nie ustępuje hiszpańskim czy włoskim wyrobom. Aksamitne w smaku, przyprawione w sam raz na polskie podniebienie.
Opinia dodana 2010-12-19
przez: Romuald, ŁÓDŹ
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Dawno,dawno nie jedliśmy tak pysznych kabanosów.
Opinia dodana 2010-12-26
przez: Barbara, GLIWCE
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
baaardzo smaczna;chuda i soczysta nic więcej nie trzeba
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Wiesława, Piła
Ocena:

Szynka serrano  Porcje jednokilogramowe.
Serrano to wydarzenie numer 1!!! Pierwsza klasa, zarówno w porcji kilogramowej jak i w całości. Produkt sprosta wymaganiom każdego podniebienia! Świetna dla koneserów do degustacji w gronie przyjaciół! POLECAM
Opinia dodana 2009-10-14
przez: Aleksandra, Chorzów
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Pyszna szyneczka, taka jak powinna być!
Opinia dodana 2010-12-27
przez: Beata, Ełk
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Każdy powinien spróbowac.Jeszcze lepsze cieniutko skrojone.
Opinia dodana 2011-08-02
przez: Dorota, Łańcut
Ocena:

Szynka serrano plasterkowana po 80g
dobry wyrób,jednak nie umywa sie do polskich wedlin
Opinia dodana 2010-02-15
przez: Krzysiek, Krasnystaw
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
To ulubiona kiełbaska naszych dzieci, a moja też zresztą, delikatna, smaczna, pachnąca i dłuuugo świeża, po prostu to co lubimy najbardziej:)
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Katarzyna, Wrocław
Ocena:

Biała parzona
polecam bardzo smaczna kiełbaska
Opinia dodana 2010-04-01
przez: Zbigniew, Gdynia
Ocena:

Karczek tradycyjny
Baleronik super.Zięć który sam wędził też nie mógł się nachwalić.
Opinia dodana 2009-12-29
przez: Stanisław, Szczecin
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Siedzę,piję piwko i zakanszam kiełbaską od P.Marcina,smak super, innej nie wezmę do "gęmby".
Opinia dodana 2009-12-29
przez: Stanisław, Szczecin
Ocena:

Kabanosy  z mięsem drobiowym
Kabanosy bardzo smaczne, nie przesolone i chude. Wyrób bardzo świeży i pachnący.
Opinia dodana 2009-08-13
przez: Danuta, WARSZAWA
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna 1/2 - w połówkach
Myślę,że trochę za sucha ale w smaku super polecam,obsługa sklepu bez zarzutu
Opinia dodana 2016-09-09
przez: Marek, Człuchów
Ocena:

Karczek tradycyjny 120g
Chylę głowę oraz karczek i polecam życząc smacznego.
Opinia dodana 2010-10-27
przez: Dariusz, Zduńska Wola
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna 120g
wyśmienity produkt, polecam Marek
Opinia dodana 2012-06-04
przez: Marek, Szczecin
Ocena:

Bok pieczony domowy
Bardzo smaczny boczuś.Polecam bo naprawdę warto spróbować.
Opinia dodana 2009-10-14
przez: Janina, Oleśnica
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna 120g
Pychotka
Opinia dodana 2010-12-11
przez: Paweł, Olsztyn
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
pixel