Boczek wiejski tradycyjny
Niepowtarzalny smak sprawia, że można się nim po prostu delektować. Dawno - a nawet bardzo dawno nie jadłam tak pysznego boczku.
Opinia dodana 2011-05-06
przez: Iwona, Łódź
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
przepyszna wędlina, nie jestem specjalnym miłośnikiem kiełbas i ta została zamówiona na próbę, z ciekawości, i z całą pewnością nie jest to ostatnia kiełbasa, którą tu zamówię.
Opinia dodana 2009-11-20
przez: Magdalena, Gdynia
Ocena:

Karczek tradycyjny
Bardzo dobra wędzonka. Smak doskonały. Super wyrób - gorąco polecam.
Opinia dodana 2010-01-27
przez: Renata, Bogatynia
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Zamawiałem 1 raz smaczna. Polecam
Opinia dodana 2015-06-06
przez: Artur, Gliwice
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
wysmienita,delikatna,wspaniala
Opinia dodana 2009-08-31
przez: Krzysiek, Krasnystaw
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
pychotka :)
Opinia dodana 2010-11-18
przez: Dorota, Gdańsk
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Smak bardzo dobry ale dla mnie za tłusta
Opinia dodana 2011-11-12
przez: Renata, Kostrzyn Nad Odrą
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Bardzo smaczna, dobrze przyprawiona i nie za słona. Polecam. Krzysztof Pleban
Opinia dodana 2010-12-26
przez: Krzysztof, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
dobra kiełbasa,aroamtyczna,jak dla mnie jednak smak nie do końca był zadowalający,generalnie czuc było że jest tłusta,co również potwierdzili domownicy
Opinia dodana 2015-12-20
przez: Marcin, Tampere
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Czekałam z niecierpliwością na przesyłkę i naprawdę było warto. Wyborny smak, wygląd, sto procent mięsa w mięsie... i to jak smakowitego! Polecam wszystkim smakoszom życia. Poza tym był to powrót do smaków dzieciństwa...
Opinia dodana 2008-11-19
przez: BEATA, POŁCHOWO
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
Delikatna, kruchutka ,odpowiednio wilgotna. Uświetniła Wielkanoc w moim domu
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Renata, Jelenia Góra
Ocena:

Krakowska drobiowa
jest OK
Opinia dodana 2010-12-12
przez: Marek, Olsztyn
Ocena:

Krakowska drobiowa
Bardzo dobra kiełbasa, Polecam smakoszom, w sklepach nie ma nawet co marzyć o takiej.
Opinia dodana 2010-02-19
przez: Eugenia, Sokółka
Ocena:

Kiełbasa markowska
Esencja smaku i zapachu - długo nie poleży :)))
Opinia dodana 2009-09-24
przez: Dariusz, Nowa Sól
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Bardzo dobrze podwędzona,świeża ,smaczna,choć jak na mój gust,trochę za tłusta No,ale kiełbasa ma być kiełbasą...Polecam koneserom dobrego jadła.
Opinia dodana 2011-02-05
przez: Dariusz, Wroclaw
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Wyśmienity, pachnący i chudziutki. Palce lizać.
Opinia dodana 2010-02-07
przez: Danuta, WARSZAWA
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
moja ocena 5
Opinia dodana 2010-12-21
przez: Arkadiusz, Piario BG
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Z pewną nieśmiałościa oczekiwałam przesyłki - to moje pierwsze kiełbasowe zakupy przez internet. Teraz wiem,że nie ostatnie. Kiełbasa rewelacyjna. Nie omieszkam spróbować innych wyrobów. Z czystym sumieniem polecam. Kiełbasa jak u babci ;)
Opinia dodana 2010-12-17
przez: Justyna, Rosnowo
Ocena:

Kiełbasa markowska
Po prostu cud! Najlepsza kiełbasa jaką kiedykolwiek jadłam. Miała być na święta a już jej nie ma
Opinia dodana 2010-12-23
przez: Teresa, Oleśnica Śląska
Ocena:

Kiełbasa markowska
Szkoda słów. Po prostu znakomitość!!!
Opinia dodana 2010-05-27
przez: Grzegorz, Kostrzyn Nad Odrą
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
szynka bardzo dobra, aromatyczna, godna polecenia, sposób dostawy również na piątkę !!!!! jak zwykle się nie zawiodłam. polecam
Opinia dodana 2011-05-08
przez: Małgorzata, Łódź
Ocena:

Schab pieczony domowy
Prawie jak przyrządzony w warunkach domowych. Pachnący, świeżutki i idealny w smaku.
Opinia dodana 2009-09-16
przez: Danuta, WARSZAWA
Ocena:

Karczek tradycyjny
Wędliny u Pana Marcina kupuję od około trzech lat. I przez cały ten czas jestem nimi zachwycony. Są rewelacyjnie smaczne. I co ważne, przez wiele dni /a nawet tygodni/ mogą być przechowywane w lodówce nie tracąc swych walorów smakowych i wizualnych. Pseudo wędliny naszprycowane chemią, dostępne w okolicznych sklepach, po takim czasie same wyszłyby z lodówki. Całe szczęście, że już nie muszę ich kupować. A karczek - rewelacja. Pachnący, świeżutki, pyszny. Palce lizać.
Opinia dodana 2010-01-12
przez: Sławomir, Łódź
Ocena:

Boczek polski dojrzewający - plasterkowany 100g
Boczek jest rewelacyjny. Mam przyjemność pamiętać smak dawnych, prawdziwych wędlin i przyznaję, że boczek smakuje tak, jak kiedyś. Mięciutki, pachnący i smakujący wędzonym dymem. Cudo.
Opinia dodana 2015-12-07
przez: Krystyna, Łódź
Ocena:

Kiełbasa markowska
Znakomite wyroby.Warte swojej ceny.
Opinia dodana 2009-11-26
przez: Renata, Opole
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Dla mnie nr1 Taką jadało się kiedys tylko w Małopolsce.albo domowej roboty na weselach wiejskich w tamtych stronach.
Opinia dodana 2010-12-25
przez: Marian, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska
Doskonały wrób. Zarówno zapachowo jak i smakowo. Naprawdę polecam wszystkim koneserom dobrego i zdrowego jedzenia.
Opinia dodana 2010-01-14
przez: Marcin, Masłów
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna 120g
Pyszna, aż szkoda, że tak mało:))
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Joanna, Warszawa
Ocena:

Słonina miodzio
Co prawda dostałem raczej boczek, a nie słoninkę - ale produkt wyśmienity - polecam
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Michał A., Warszawa
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Według mnie najlepsza z oferowanych kiełbas, stary dobry smak prawdziwej kiełbasy. Przyprawiona w sam raz, świeżutka i pachnąca, z pyszną galaretką na końcach. Poszła od razu połowa...
Opinia dodana 2010-06-11
przez: Monika, Zakopane
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel