Kiełbasa swojska tradycyjna
Pyszna kiełbasa!!!Smakowała wszystkim podczas wielkanocnego śniadania!
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Hanna, Toruń
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
REWELKA
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Patrycja, Gniew
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Firma zasługuje na najwyższe uznanie . Polędwica jak i pozostałe wędliny są przepyszne. Naprawdę prawdziwa polędwica,nawet jak poleżała trochę w lodówce nadal była super, a nawet nie wiem czy nie jeszcze lepsza. Przesyłka dobrze zapakowana dotarła na czas. Doskonały kontakt mailowy. Nie dość że wspaniała wędlina, to kupowanie jej tutaj to sama przyjemność. Dziękuję bardzo i SERDECZNIE POLECAM wszystkim kupującym !!!
Opinia dodana 2010-01-05
przez: Henryk, Zgierz
Ocena:

Biała parzona
Gościom bardzo smakowała.
Opinia dodana 2012-05-30
przez: Lucyna, Jenin
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Świetny smak, dobrze wysuszona, chudziutka, o pięknym aromacie, jakościowo znakomita. Gorąco polecam.
Opinia dodana 2010-12-06
przez: Jowita, Bielany Wrocławskie
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa wspaniała,obsługa zamówienia wspaniała. Dziękuję i polecam wszystkim z całego serca.
Opinia dodana 2010-03-23
przez: Ewa, Jastrzębie Zdrój
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Znakomita kiełbasa, znakomita obsługa, przesyłka błyskawiczna. Niewątpliwie wrócę:-)
Opinia dodana 2009-12-26
przez: Anna, Zdzieszowice

Szynka wiejska tradycyjna
Jak zawsze zjedliśmy ze smakiem. Dziękuje bardzo.
Opinia dodana 2010-06-09
przez: Michał, Bodzechów
Ocena:

Szynka peklowana tradycyjnie z nogą
zamówiłam dostawę na wiejski stół na ślub córki, ślub był międzynarodowy, były pary niemieckie, meksykańsko niemieckie, turecko niemieckie, azersko- łotewskie, z Luksemburga no i oczywiście polskie. Wszyscy brali paczki z kiełbasami do domu, nawet wegatarianie np dla babci, mamy. nie zostało mi po ślubie nic, mimo że jedzenia było dużo za dużo, a stół wiejski był tylko uzupełnieniem zimnego bufetu. Smak dawnych kiełbas ... Wszyskie wędliny były palce lizać. Polacy brali adresy internetowe sklepu. Zabezpieczenie wędlin: był ogromny upał - wędliny były w steropianowych pudłach z jeszcze zamrożonymi wkładami, po prostu opakowanie lodówka, nie ma więc obawy o stan paczki w gorących miesiącach. Dziękuję Panie Marcinie.Szynka świeża o niezapomnianym smaku
Opinia dodana 2011-06-08
przez: Aleksandra, Kępice

Salchichon extra special- kiełbasa hiszpańska
Osobliwa w smaku. Produkt dla smakoszy. Nie każdy bowiem go zna,a hiszpański sposób wyrobu i mięso z czarnej świni nie każdemu smakuje. Dla mnie ok.
Opinia dodana 2011-03-06
przez: Barbara, Łódź
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Boczuś rewelacja bardzo smaczny tradycyjny smak. Polecam super. Bardzo dobra organizacja szybko sprawnie . Jestem bardzo zadowolona i moja rodzina. Jadwiga Siedlce
Opinia dodana 2010-04-02
przez: Jadwiga, Siedlce
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Miła, sympatyczna i fachowa obsługa. Wszystko na najwyższym poziomie. Do tego smak wędlin to po prostu miód w gębie. Nie pamiętam kiedy próbowałem tak znakomitych wyrobów. Z czystym sumieniem mogę gorąco polecić zakupy w tym sklepie. Tomasz, Warszawa
Opinia dodana 2008-06-26
przez: Tomasz, Radzymin
Ocena:

Kiełbasa markowska
W tym temacie nie ożna nic dodać ani nic ująć przepyszne wyroby.
Opinia dodana 2008-06-26
przez: Krzysztof, Inowrocław
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
zamówiłam dostawę na wiejski stół na ślub córki, ślub był międzynarodowy, były pary niemieckie, meksykańsko niemieckie, turecko niemieckie, azersko- łotewskie, z Luksemburga no i oczywiście polskie. Wszyscy brali paczki z kiełbasami do domu, nawet wegatarianie np dla babci, mamy. nie zostało mi po ślubie nic, mimo że jedzenia było dużo za dużo, a stół wiejski był tylko uzupełnieniem zimnego bufetu. Smak dawnych kiełbas ... Wszyskie wędliny były palce lizać. Polacy brali adresy internetowe sklepu. Zabezpieczenie wędlin: był ogromny upał - wędliny były w steropianowych pudłach z jeszcze zamrożonymi wkładami, po prostu opakowanie lodówka, nie ma więc obawy o stan paczki w gorących miesiącach. Dziękuję Panie Marcinie.
Opinia dodana 2011-06-08
przez: Aleksandra, Kępice
Ocena:

Bok pieczony domowy
Boczek wspaniały, wart tych wszystkich, rewelacyjnych opinii!
Opinia dodana 2010-12-04
przez: Ewa, Mikołajki
Ocena:

Baleron dojrzewający 1/2 - w połówkach
Mniam, mniam, pychotka! Ale gorąco polecam użycie krajalnicy albo bardzo ostrego noża, bo cienkie plasterki tego wyrobu - to podstawa wydobycia prawdziwego smaku! Czwórkę daję jedynie dlatego, że chyba przez zapakowanie smakołyku w folię zabrakło mi tego zapachu dymu wędzarni, który znalazłam np. w swojskiej tradycyjnej. Ogólnie super obsługa, szybka dostawa, pełny profesjonalizm i to uczucie, że ciągle chcesz więcej, więcej, więcej.... mrrrr
Opinia dodana 2010-09-30
przez: Anna, Ruda Śląska
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
wyśmienity produkt, polecam Marek
Opinia dodana 2012-06-04
przez: Marek, Szczecin
Ocena:

Słonina miodzio
Słoninka pyszna,na chlebek i do jajecznicy.Nigdy się nie znudzi.
Opinia dodana 2015-12-01
przez: DOROTA, ELBLĄG
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
P Y C H O T K A
Opinia dodana 2010-09-01
przez: Krzysztof, Gdynia
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Bardzo smaczna, dobrze przyprawiona i nie za słona. Polecam. Krzysztof Pleban
Opinia dodana 2010-12-26
przez: Krzysztof, Warszawa
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
Wspaniała polędwica!!! Naprawdę warta swojej ceny!
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Beata, Ełk
Ocena:

Biała parzona
Znakomita do żurku!
Opinia dodana 2010-04-05
przez: Jarosław, Papowo Biskupie
Ocena:

Kiełbasa markowska
super smak towar pierwsza klasa POLECAM
Opinia dodana 2011-03-09
przez: Sylwester, Deepcar Sheffield
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Rewelacja - moi synowie się prawie o nią pobili;)
Opinia dodana 2011-06-23
przez: Ela, Gdańsk
Ocena:

Smalczyk ze skwareczkami - na bogato
Doskonały wrób. Zarówno zapachowo jak i smakowo. Naprawdę polecam wszystkim koneserom dobrego i zdrowego jedzenia.
Opinia dodana 2010-01-14
przez: Marcin, Masłów
Ocena:

Kiełbasa markowska
Przed zakupem sugerowałam się opiniami i nie zawiodłem się.Kiełbasa super smaczna nawet mój czteroletnie synek zajadał ze smakiem a wiemy,że dzieci potrafią być grymaśne ;-). Z czystym sumieniem POLECAM. Dziękuje.
Opinia dodana 2011-08-09
przez: Agata, Gdańsk
Ocena:

Krakowska drobiowa
Jak dla mnie mało wyrazista, mdła. To jedyny produkt, który nie przypadł mi do gustu.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Anna, Miłoszyce
Ocena:

Kiełbasa markowska
Mniam, Mniam Mniamniusia, szkoda ze tak szybko znika.
Opinia dodana 2008-01-13
przez: ANNA, SPICZYN
Ocena:

Bok pieczony domowy
Spojrzałem po rozpakowaniu trochę jakby tłusty......położyłem na chleb i niebo w buzi, palce lizać- polecam wachającym się
Opinia dodana 2010-11-03
przez: Zdzislaw, Kellokoski
Ocena:

Kiełbasa markowska
Wyjątkowo dobra kiełbasa. Ma tylko jedną wadę - szybko się zjada. Aromat, smak - nie do opowiedzenia! Serdecznie dziękuje Panu Marcinowi, życzę cukcesów i z przyjemnością polecam wszystkim!
Opinia dodana 2007-12-07
przez: Aleksander, Wrocław
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel