Kiełbasa delikatesowa z drobiem
Odkąd spróbowałem to zmieniłem zdanie o wyrobach z drobiu. Niczym nie przypomina tych ze sklepu - galaretowatych miazmatów, o konsystencji wydzielających mdły zapach i budzących podejrzenie: ''Z czego oni to wyprodujkowali''. Nie !!! Ta kiełbaska jest świetna, dobrze doprawiona, zawiera grubsze cząstki przepysznego mięska , zjada się od początku do końca z wielką przyjemnością, tak jak inne wyroby ze sklepu Pana Marcina - zasługuje na miejsce na świątecznym stole.
Opinia dodana 2007-12-03
przez: Paweł, Charbrowo
Ocena:

Kiełbasa markowska
mniam mniam
Opinia dodana 2010-01-22
przez: Adam, Kraków
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Według mnie najlepsza z oferowanych kiełbas, stary dobry smak prawdziwej kiełbasy. Przyprawiona w sam raz, świeżutka i pachnąca, z pyszną galaretką na końcach. Poszła od razu połowa...
Opinia dodana 2010-06-11
przez: Monika, Zakopane
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Niebo w gębie :) W życiu nie jadłam nic pyszniejszego. Kwintesencja smaku, idealnie przyprawiona, suszona na maxa.
Opinia dodana 2010-09-02
przez: Anna, Olsztyn
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna 120g
Mimo paczkowania i plasterkowania to zupelnie co innego niz wedlina z supermarketu mimo ze staralem sie zawsze kupowac niby "markowe" i nie najtansze wedliny. Super.
Opinia dodana 2010-10-17
przez: Darek, Nowa Wies
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa przepyszna! Jak zwykle wyroby sprzedawane w tym sklepie internetowym są bezkonkurencyjne
Opinia dodana 2008-03-19
przez: Zofia, Wołomin
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna 120g
Bardzo tradycyjny smak. 100% szynki w szynce :)
Opinia dodana 2010-12-05
przez: Sebastian, Siemianowice Śląskie
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Bajak poprostu pychota polecam wszystkim:)
Opinia dodana 2010-11-18
przez: Dorota, Gdańsk
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Pyszna !!! Polecam !!!
Opinia dodana 2016-01-02
przez: Patrycja, Nowe Miasto Lubawskie
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Bardzo smaczna, nie tłusta, pięknie pachnąca kiełbasa.
Opinia dodana 2011-01-29
przez: Lucyna, Jenin
Ocena:

Biała parzona
pychotka :)
Opinia dodana 2010-11-18
przez: Dorota, Gdańsk
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Szynkę kupiłam dla moich rodziców, ale mama odkroiła mi solidny kawałek, więc mogę wyrazic swoją opinię na temat tego produktu. Szyneczka jest chuda, soczysta, tylko jak dla mnie trochę za twarda. Ja lubię kruche wędliny. Również nie przepadam za liściem laurowym dodawanym do wyrobów, a ta szyneczka go posiada. Moim rodzicom smakuje, bo jest chuda. Nastepnym razem spróbujemy innej szyneczki z Państwa oferty, bo niedługo ponownie zamówimy wędlinki :) Jeżeli chodzi o obsługę sklepu, to jest na 6 :) Szczególne podziękowania należą się Pani Kasi, za świetny kontakt telefoniczny jak i meilowy.
Opinia dodana 2010-10-07
przez: Mariola, Wrocław
Ocena:

Kiełbasa markowska
Po pierwszych zakupach w Łap-Polu wiem na pewno, że to nie ostatnie. Kiełbasa Markowska rewelacja, przyprawiona perfekcyjnie, nietłusta. Po kilku dniach w lodówce jeszcze lepsza, nieco podsuszona. O zwykłych kiełbasach ze sklepu zapominam na zawsze.
Opinia dodana 2010-01-17
przez: Monika, Zakopane
Ocena:

Krakowska drobiowa
Kiebaska super, samo mięsko drobiowe / tak trzymać panie Marcinie/. Kontakt z firmą idealny , sama przyjemność , bez cienia wątpliwości. Dostawa ekspresowa od wysyłki niecałe 15 godzin , kiełbaska dotarła świeżutka. Na takiej wędlinie mi zależało bez konserwantów i smakowicie doprawiona.Takich wędlin długo szukałam i nareszcie znalazłam poducenta moich marzeń, trochę droższe wyroby aniżeli w sklepie ale smak i zero konsewantów. Właśnie zajadam kanapkę z tą wędlinką .
Opinia dodana 2009-10-30
przez: DANUTA, ŚWIECIE
Ocena:

Kiełbasa markowska
wyśmienity produkt, polecam Marek
Opinia dodana 2012-03-20
przez: Marek, Szczecin
Ocena:

Kiełbasa markowska
Wyśmienita pełnia smaku. Na pewno lepsza niż produkty ze zwykłego sklepu.
Opinia dodana 2011-10-04
przez: Katarzyna, Katowice
Ocena:

Kiełbasa markowska
W latach 70-tych pracowałem z żoną w Markowej w Ośrodku Zdrowia i nasi pacjenci często obdarowywali nas taką kiełbasą .Byłem bardzo ciekawy czy to ten sam smak i zapach ,który pamiętałem do dziś no i się nie zawiodłem.Czas się cofnął 30 lat.Polecam każdemu kto lubi smak i zapach tradycyjnej wędliny.Pozdrawiam
Opinia dodana 2009-06-09
przez: Jerzy, Iława
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Wyśmienity wyrób zresztą jak wszystkie sprzedawane przez Pana Marcina!! POLECAM!!
Opinia dodana 2009-03-24
przez: Tomasz, Szczecin
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Szyneczka super, zakup pierwszy raz ale na pewno nie ostatni.Szczerze polecam!
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Lidia, Niechanowo
Ocena:

Kiełbasa markowska
Wspaniały wyrob. Już myślalam, że będę jadła prawdziwej kiełbasy, a jednak..... PYCHA. Wszystkim polecam.
Opinia dodana 2010-01-18
przez: Elżbieta, Złotokłos
Ocena:

Karczek tradycyjny
Bardzo dobrze przyprawiony i uwędzony wyrób. Doskonały w smaku produkt który na stałe dodaję do mojej listy ulubionych. Pozdrawiam p. Kasię i cały zespół ŁAP-POL - obsługa na najwyższym poziomie. POLECAM !
Opinia dodana 2010-11-23
przez: Marek, Kędzierzyn-Koźle
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Znakomite!!! Kruchutkie, delikatne i bardzo smaczne. Jak wszystkie wędliny z TEJ firmy.
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Genowefa, Międzyzdroje
Ocena:

Krakowska drobiowa
delikatna i smaczna wędlinka, dobrze przyprawiona, chudziutka i zdrowa, idealna dla wszystkich dbających o linie :)
Opinia dodana 2010-04-12
przez: Sylwia, Ożarów Mazowiecki
Ocena:

Słonina miodzio
Rewelacja. Po prostu brak słów. Miała wystarczyć na kilka dni a po dwóch dniach się skończyła. Przy smarzeniu na skwarki nie musiałąm robić uników bo nie "wyskakiwała" z patelni. Najlepsza na chlebek po cieńkim plasterku. Dziękuję za rewelacyjne doznania smakowe.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Renata, Jelenia Góra
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Cudowny, wspaniały smak tak jak wszystki produkty, które uwielbiam.
Opinia dodana 2010-05-30
przez: Alina, Mełno
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa super,polecam
Opinia dodana 2011-05-07
przez: Danuta, Bogatynia
Ocena:

Szynka serrano plasterkowana po 80g
Co kupić z oferowanych produktów? * - szynka staropolska? * - kiełbasa wiejska, ? * - przysmak markowski ? * - salceson ozorkowy ? * - szynka? Wszystkie te produkty znam, wszystkie są smaczne, pachnące, wręcz przesmaczne. I nieważne jak się nazywają. Najważniejsze, że firmuje je pan Marcin Ł. Bo, daje gwarancję rzetelności produktów i wyrobu. Tym razem potrzebowałam czegoś nadzwyczajnego. No, więc raczej będzie to szynka. Która? Niech będzie serrano. W ofercie jest właśnie hiszpańska szynka serrano. Czy będzie tak dobra jak w Hiszpanii, gdzie podaje się ją w lokalach o nazwie " Muzeum szynki"? Naturalnie to muzeum to po prostu lokal przystosowany do konsumpcji i jednocześnie sprzedaży. Pod sufitem wiszą dziesiątki szynek z których tłuszcz spływa do tekturowych jakby lejków. Zamówienie złożone, dostawa jak zwykle błyskawiczna, bez niespodzianek czasowych, bez niespodzianek w postaci nietrafionego zakupu. A, jest jednak niespodzianka: przynoszący paczkę kurier ma obłęd w oczach , bo paczka pachnie wspaniale kusząc do jej otwarcia, nawet prowokując nieszczęsnego dostarczyciela do malutkiej kradzieży. Z radością pozbywa się towaru, który namawia do grzechu. Zostaję z szynką serrano sam na sam. I sprawdzam z troską jaka jest. No i jest: -Zapakowana próżniowo, gdzie cieniuteńkie jak mgiełka na wieczornym, zachodnim niebie plastry przełożone są folią. Każdy plaster mimo, że tak cienki, odrywa się bez ubytków. Każdy plaster ma przy ciemnym mięsie , bielutki kawałek tłuszczyku. I zapach. Polskie szynki, bardzo przecież smaczne, wilgotne i pachnące są inne. Bo ta, serrano, jest jednocześnie soczysta i troszeczkę jakby podsuszana. Nic dziwnego, bo w Hiszpanii właśnie miesiącami się osusza w strumieniu powietrza. Smak trochę ostry, poeta powiedziałby , że charakterystyczny, zasolenie znakomite. Jak ten przysmak podać gościom? Znalazłam cały szereg przepisów, w których wykorzystuje się tę szynkę jako składnik dania. Ale tak naprawdę, najlepiej szynkę jeść popijając czerwonym winem. Można jeszcze dodać drobne przegryzki, które dowolnie się skomponują na talerzu: marynowane śliwki, słodkie daktyle podsmażone w miodzie, ostre papryczki. Niejednokrotnie z właścicielem firmy Lap- Pol mam okazję prowadzić rozmowy, które są tak samo ważne i "smakowite" jak proponowane produkty. I kiedy zaproponował swoim klientom udział w konkursie, który ma charakter " recenzji" pomyślałam, że przecież każdy towar jest tak wspaniały, że bez trudu o tym napiszę. A nie. Bo przymiotników, które można użyć, jest za mało, bo recenzja nawet wierszowana opowie tylko o smaku , zapachu, wspaniałościach wyrobu. A to jakby przymało. Przecież nie napiszę kantaty , przecież nie posłużę się 13- zgłoskowcem, przecież... No, więc po prostu zamówię kolejne produkty.
Opinia dodana 2009-03-14
przez: Krystyna, Gdynia
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Wyśmienita kawał, długodojrzewajacego mięcha. Delikatny lecz wyraźny aromat prawdziwej wędzonki.
Opinia dodana 2011-06-02
przez: Justyna, Kraków
Ocena:

Słonina miodzio
Na chleb, do szaszłyków Tylko przyprawa, którą jest posypana jest trochę nietrafiona. Przez tę intensywność proszku przyprawowego nie nadaje się do jajecznicy.
Opinia dodana 2011-05-14
przez: Piotr, Kraków
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa inna niż wszystkie, duże kawałki pokrojonego mięsa. Bardzo dobrze przyprawiona, ale dla mnie osobiście trochę za sucha.
Opinia dodana 2011-01-09
przez: Magdalena, Police
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel