Biała parzona
Najsmaczniejsze Święta w moim życiu. KIEŁBASKA BIAŁA - baaaardzo smaczna. Rodzicom przypomniały się dawne czasy, Goście - zachwyceni. Kontakt z P.Marcinem oraz dostawa wzorowe. Dziękuję za gratis. Pozdrawiam serdecznie i polecam wszystkim, którzy chcą poczuc zapach i smak prawdziwych wędlin.
Opinia dodana 2009-04-15
przez: Patryk, Wolsztyn
Ocena:

Biała parzona
Świetna kiełbaska w żurku. Bardzo smaczna. Gorąco polecam!!!
Opinia dodana 2009-10-28
przez: Robert, Żyrardów
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
TO JE ONO!!! Powtórzę za Jozinem z Bazin.Tak trzymac.
Opinia dodana 2008-03-19
przez: Jarosław, Głogów
Ocena:

Kiełbasa markowska
W latach 70-tych pracowałem z żoną w Markowej w Ośrodku Zdrowia i nasi pacjenci często obdarowywali nas taką kiełbasą .Byłem bardzo ciekawy czy to ten sam smak i zapach ,który pamiętałem do dziś no i się nie zawiodłem.Czas się cofnął 30 lat.Polecam każdemu kto lubi smak i zapach tradycyjnej wędliny.Pozdrawiam
Opinia dodana 2009-06-09
przez: Jerzy, Iława
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Soczysta smaczek tradycyjny exstra. Jadwiga Siedlce
Opinia dodana 2010-04-02
przez: Jadwiga, Siedlce
Ocena:

Bok pieczony domowy
Bardzo dobry boczek o oryginalnym smaku. Wszyscy których częstowałem byli zachwyceni. POLECAM !
Opinia dodana 2010-11-23
przez: Marek, Kędzierzyn-Koźle
Ocena:

Biała parzona
Do tej pory nie jadałam, nie lubiłam białej kiełbasy. Od momentu kiedy zamówiłam na Wielkanoc tą -zmieniłam zdanie. Dla mojej rodziny to najlepsza biała kiełbasa na rynku, bez nadmiernych ilości tłuszcz, świetnie przyprawiona -polecam!
Opinia dodana 2009-10-09
przez: Joanna, Dabrowka
Ocena:

Szynka serrano  Porcje jednokilogramowe.
Szynka pyszna, zasługuje na wielkie uznanie. Dziękuję za bardzo szybką wysyłkę a także za świetną kiełbaskę dodaną jako gratis. Polecam produkty a także sam sklep.
Opinia dodana 2009-12-12
przez: Irmina, Radom
Ocena:

Karczek tradycyjny
Przebywam w Norwegii . Jako Polak na obczyźnie , spragniony dobrych polskich wyrobów wędliniarskich , mogę tylko powiedzieć iż firma LAP-POL oferuje wyroby najwyższej jakości : świeżość , smak prawdziwych polskich wędlin , wspaniała jakość , świetne opakowanie , oraz szybka i sprawna dostawa !!! GORACO POLECAM szczególnie Polakom mieszkającym za granicą !!!
Opinia dodana 2009-01-10
przez: Jerzy, FLORO
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Doskonała kiełbasa o niepowtarzalnym aromacie i smaku. Panie Marcinie trzymam kciuki za utrzymanie przez firmę tak wspaniałej jakości.
Opinia dodana 2011-05-29
przez: Jacek, Głogów
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
pychotka :)
Opinia dodana 2010-11-18
przez: Dorota, Gdańsk
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Wspaniały smak, same superlatywy. Nie sposób kupować gdzie indziej, jak się spróbuje tych wyrobów. Nie jestem już w stanie zjeść innych wędlin. Zamawiam regularnie u Pana Marcina. Naprawdę wspaniałe produkty :)
Opinia dodana 2010-02-08
przez: Iwona, Będzin
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa jest po prostu genialna!!! Przepyszny smak dawnych wędlin, jedyny minus to to, że za szybko znika :) Polecam wszystkim bo naprawdę warto spróbować.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Aleksandra, Bełchatów
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa wspaniała! O delikatnym smaku , nietłusta , krucha , nie przeczosnkowana dobrze uwędzona ! Rewelacja !!!
Opinia dodana 2009-10-30
przez: Irena, Tomaszów Lubelski
Ocena:

Szynka serrano plasterkowana po 80g
Właściwy produkt o doskonałej jakości i smaku. Polecam !
Opinia dodana 2010-02-13
przez: Marek, Kędzierzyn-Koźle
Ocena:

Biała parzona
Dla mnie extra,nie tryska wodą po przekrojeniu i w samaku b.dobra Ryszard
Opinia dodana 2011-05-07
przez: Ryszard, Piekary Śląskie
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Świetny smak, dobrze wysuszona, chudziutka, o pięknym aromacie, jakościowo znakomita. Gorąco polecam.
Opinia dodana 2010-12-06
przez: Jowita, Bielany Wrocławskie
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Super boczuś .. zapach, smak ! Jedyny mankament, że boczuś znika tak szbko :) Towar bardzo profesjonalnie zapakowany, dostawa w ciąu 1 dnia. Kupiłam po raz pierwszy ale nie ostatni :) POLECAM !
Opinia dodana 2009-12-26
przez: BARBARA, PODKOWA LEŚNA
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Wszystko absolutnie doskonale .Miło,szybko i bez problemów. Wielką przyjemnością jest kupowanie tych wyrobów. Dziękuję i polecam wszystkim .
Opinia dodana 2009-12-07
przez: Jerzy, Bogatynia
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
szyneczka bardzo dobra i bez chemi
Opinia dodana 2011-01-23
przez: Zofia, Nowy Tomyśl

Boczek wiejski tradycyjny
Rewelacyjny, jak żyję (a to już trochę) nie jadłam takiego. Dopiero teraz wiem jak boczek może i powinien smakować, pachnieć i wyglądać. Pachnie obłędnie, prawdziwą wędzarnią, ma apetyczną, ciemną od wędzenia barwę. Mięso jest mięsem - widać i czuć jego strukturę, naturalną konsystencję. Nie jest przesolony. Nie jest zbyt tłusty. Skórki w zamrażarce czekają na swój czas w jakiejś grochóweczce lub czymś podobnym. Miałam go w dwóch pierwszych dostawach i chyba się nie oprę - będzie w każdej następnej.
Opinia dodana 2010-10-28
przez: Izabella, Poznań
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Jak jem tą kiełbasę to przypominają mi się stare dobre czasy za którymi bardzo tęsknie. Grażyna Warszawa
Opinia dodana 2008-10-07
przez: Grażyna, Warszawa
Ocena:

Kark pieczony domowy
Smak wyśmienity w produkcie na zimno jak i na ciepło polecam każdemu kto ceni sobie dobre smaki i dobre jedzenie. Tadeusz - Opole
Opinia dodana 2010-09-04
przez: Tadeusz, Opole

Krakowska drobiowa
Bardzo dobra , smaczna
Opinia dodana 2010-04-22
przez: Aleksandra, Opatówek
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
bardzo smaczna, delikatna kiełbaska. Dzieci się nią zajadają.
Opinia dodana 2010-12-07
przez: Agnieszka, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska
Bardzo dobra kiełbasa, na pewno jeszcze nie raz zagości na moim stole.
Opinia dodana 2011-11-30
przez: Paweł, Gdańsk

Kiełbasa swojska tradycyjna
Taką kiełbaskę robiła moja mama.a tato wędził w domowej wędzarni.Powróciły wspomnienia dawnych świąt.
Opinia dodana 2011-11-30
przez: Danuta, Puck
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Bardzo dobra kiełbasa - polecam
Opinia dodana 2011-04-21
przez: Piotr, Brwinów
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Pyszna, palce lizac. Bardzo polecam !
Opinia dodana 2009-09-25
przez: Aleksandra, Wood Dale, IL USA
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Bardzo smaczna, nie tłusta, pięknie pachnąca kiełbasa.
Opinia dodana 2011-01-29
przez: Lucyna, Jenin
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
+48 696 965 319
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel