Szynka wiejska tradycyjna
Bardzo dobry kontakt i expresowa dostawa. Polecam jak najbardziej. A szyneczka- palce lizać :-)
Opinia dodana 2010-07-07
przez: Piotr, Gdańsk
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Mąż wielbiciel boczku wędzonego daje złoty medal. Gratulacje!
Opinia dodana 2011-07-18
przez: Marta, Pruszków
Ocena:

Biała parzona
jest bardzo dobra na grill....mmmmm!!!!!!
Opinia dodana 2012-02-27
przez: Monica, CASTELGUGLIELMO (Rovigo)
Ocena:

Kabanosy  z mięsem drobiowym
Delikatne, kruche i bardzo smaczne. Warto spróbować.
Opinia dodana 2009-11-08
przez: ELŻBIETA, WARSZAWA
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Szybka dostawa. Kiełbasa kosmicznie dobra. Pychotka. Najlepiej smakuje bez chleba.
Opinia dodana 2010-12-23
przez: Teresa, Oleśnica Śląska

Kiełbasa swojska tradycyjna
przepyszna wędlina, nie jestem specjalnym miłośnikiem kiełbas i ta została zamówiona na próbę, z ciekawości, i z całą pewnością nie jest to ostatnia kiełbasa, którą tu zamówię.
Opinia dodana 2009-11-20
przez: Magdalena, Gdynia
Ocena:

Kiełbasa markowska
Naprawdę świetna kiełbaska , smak i zapach rewelacyjny a do tego nie spotyka się żadnych niespodzianek które "zgrzytają" podczas konsumpcji co zawsze mi się zdarza kupując w zwykłym sklepie nawet najdroższe wyroby. Polecam i żałuje że tak mało zamówiłam.
Opinia dodana 2009-08-31
przez: Izabela, Gdynia
Ocena:

Szynka serrano  Porcje jednokilogramowe.
Bardzo dobry produkt - szynka wyśmienita. Należy także pochwalić sam sklep a szczególnie właściciela za wyjątkowo miłą i szybką obsługę. POLECAM !
Opinia dodana 2010-07-15
przez: Marek, Kędzierzyn-Koźle
Ocena:

Słonina miodzio
Na chleb, do szaszłyków Tylko przyprawa, którą jest posypana jest trochę nietrafiona. Przez tę intensywność proszku przyprawowego nie nadaje się do jajecznicy.
Opinia dodana 2011-05-14
przez: Piotr, Kraków
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Jakem połeć boczku złapał i oburącz podniósł z miski tom w łaknieniu znalazł zapał kulinarny przede wszystkim. Żurek i grochówkę swojską lub ziemniaki z mlekiem zsiadłym boczek zmienia w pieśń radosną w staropolski hymn biesiadny. Nie ma, Bracie nic lepszego nad mięsiwa lada jakie. Siądź do boczku wędzonego i w przygodę rusz - "ze smakiem".
Opinia dodana 2008-10-11
przez: Miroslaw, Dębno
Ocena:

Smalczyk ze skwareczkami - na bogato
Chleb żytni prosto z piekarni plus smalczyk ze skwareczkami.Delicje znakomity smak i zapach.Nie ma lepszego.
Opinia dodana 2009-12-22
przez: Tomasz, Bystrzyca Kłodzka
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
Smaczna,dobrze uwedzona,polecam
Opinia dodana 2010-12-20
przez: Lucyna, Bad Hönningen
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
przyłączam się do opinii wszystkich, którzy odnaleźli w tej szyneczce smak z dzieciństwa, smak i obsługa sklepu na 5+
Opinia dodana 2009-12-12
przez: Sylwia, Ożarów Mazowiecki
Ocena:

Szynka serrano  Porcje jednokilogramowe.
bardo dobra jakościowo, smak rewelacyjny, polecam każdemu!
Opinia dodana 2010-01-04
przez: Adam, Ruda Śląska
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Moja ulubiona kielbasa bez chemii wiejska prawdziwa polska. Jan ,Vilvoorde
Opinia dodana 2011-11-13
przez: Jan, Vilvoorde
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Ten produkt przypomina mi dawne, dobre czasy.
Opinia dodana 2010-01-02
przez: Urszula, Stargard Szczeciński
Ocena:

Krakowska drobiowa
Przepyszna, delikatna i prawdziwa drobiowa kiełbaska, polecam!
Opinia dodana 2011-01-19
przez: Sylwia, Leszno
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
Jestem tu stałą klientką. Przestałam kupować wędliny gdzie indziej. Zamawiam regularnie i jestem bardzo zadowolona. Wszystko jest bardzo smaczne, długo świeże i trudno się oprzeć, by nie zjeść wszystkiego od razu. Polecam te niezwykłe wyroby, wszystkie! Bo trudno zdecydować, które lepsze skoro wszystko co kupiłam było równie smaczne. Polędwiczka sam cymes :)
Opinia dodana 2010-03-23
przez: Iwona, Będzin
Ocena:

Kiełbasa markowska
To jest tak smaczne, że nie da się tego nie kupić kolejny raz. Takiej dobrej wędliny nie jadłam nigdy wcześniej. Nic dodać nic ująć.Będę polecać wszystkim znajomym osobom Państwa wyroby. Dostawa na czas, wspaniały kontakt mailowy.Jest tylko jeden problem, towar znika w oka mgnieniu i trzeba znów robić zakupy.Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.Życzę jak największej ilości zadowolonych klientów.
Opinia dodana 2010-01-14
przez: Dagmara, Karpacz
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
O ile do niektórych kiełbas mam pewne zastrzeżenia (choć też i świadomość, że w tym przypadku bardziej decydują indywidualne upodobania smakowe), to boczek uznaję zdecydowanie za wyrób znakomity
Opinia dodana 2010-03-23
przez: Leszek, Piaseczno
Ocena:

Kark pieczony domowy
Jest pyszny, dodałbym tylko odrobinę soli
Opinia dodana 2010-11-03
przez: Zdzislaw, Kellokoski
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
Najpyszniejsza kiełbasa jaką jadłam. Delikatna, chuda, pachnąca. Pyyycha!
Opinia dodana 2011-01-29
przez: Lucyna, Jenin
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Smaczny, pyszny, pachnący, a jaka dobra na nim jajecznica. POLECAM!
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Genowefa, Międzyzdroje
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
To ulubiona kiełbaska naszych dzieci, a moja też zresztą, delikatna, smaczna, pachnąca i dłuuugo świeża, po prostu to co lubimy najbardziej:)
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Katarzyna, Wrocław
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbaska pięknie pachnie i smakuje. Mój mąż się nią zajada. Zamówiłam ją w pierwszym zamówieniu, ale z pewnością nie w ostatnim.:) Iza z okolic Szczecina
Opinia dodana 2010-05-16
przez: Izabela, Police
Ocena:

Bok pieczony domowy
Pierwszy raz zamawiam, bo to chyba nowość. Cudowny smak prawdziwej wędliny dobrze, że są jeszcze na świecie ludzie którzy potrafia robić takie cuda. gorąco polecam.
Opinia dodana 2009-04-17
przez: Arkadiusz, Chełmża
Ocena:

Bok pieczony domowy
Bardzo dobry boczek o oryginalnym smaku. Wszyscy których częstowałem byli zachwyceni. POLECAM !
Opinia dodana 2010-11-23
przez: Marek, Kędzierzyn-Koźle
Ocena:

Goloneczka pieczona (bez kości)
Palce lizac, nie za tlusta, mieciutka! Niebo w gebie ;)
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Sabina, Piece

Szynka Iberyjska Bellota Dehesa de Calvaches - 36 miesięcy dojrzewająca
Szynka jest r e w e l c y j n a!!! Trudne do opisania doznania smakowe, po porostu genialne. Krucha, z niesamowitym bogactwem aromatu, rzeczywiście Rolls royce w śród szynek. Takiej chyba jeszcze nie jedliśmy. Dla niewprawionych - warto obejrzeć film instruktażowy jak się do niej dobrać.
Opinia dodana 2010-08-28
przez: Joanna, Dabrowka
Ocena:

Smalczyk ze skwareczkami - na bogato
Odkąd spróbowałem odkładam na gorsze czasy domowy wyrób smalczyku. To jest to. Nic dodać nic ująć. Koniecznie do kompletu polecam kiełbaskę wiejską wieprzową. W duecie nie do pobicia.
Opinia dodana 2007-12-03
przez: Paweł, Charbrowo
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel