Krakowska wieprzowa
29.06.2010 godzina 12.00 otrzymałem przesyłkę. Godz. 16.00 przyjeżdżają goście na pierwszą próbę wędliny. Godz. 19.00 nie ma gości - nie ma wędliny. Nic dodać nic ująć , po prostu widać i czuć rękę fachowca . Serdeczne podziękowania za tzw. gratisa. Mają Państwo nowego klienta (klientów) . Pozdrawiam i zyczę utrzymania jakości wyrobów. Andrzej Częstochowa.
Opinia dodana 2010-06-30
przez: Andrzej, Częstochowa
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Pyszna, aromatyczna. Zamówię znów:)
Opinia dodana 2011-10-21
przez: Iwona, Mysłowice
Ocena:

Kiełbasa delikatesowa z drobiem
Kiełbaska super chudziutka.Idealna dla dzieci gdyż jest bardzo delikatna w smaku, mało, przyprawiona. Polecam
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Edyta, Białystok
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Wspaniała kiełbasa, która przypomniała nam czasy z dzieciństwa. Gorąco polecam ten wyrób !!!
Opinia dodana 2010-10-03
przez: Robert, Chotomów
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Rewelacja!!! Polędwica, że klękajcie narody!!!
Opinia dodana 2010-05-27
przez: Grzegorz, Kostrzyn Nad Odrą
Ocena:

Kiełbasa markowska
Pyszna kiełbaska zarówno na zimno jak i do grzania! Pobija ją tylko markowska sucha, ale moja podobnie jak u innych Klientów niestety nie dotrwa suszenia, bo nie mogę się oprzeć jej urokowi i zapachowi:) Obsługa też jak zwykle miła i profesjonalna!
Opinia dodana 2010-10-25
przez: Anna, Ruda Śląska
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
dawno nie jadłam tak dobrej wędliny. naturalna, prawdziwy smak. mój chłopak wspomina, że taką lata temu robiła jego babcia. leży wyjęta z folii w lodówce od niemal miesiąca i ani myśli się psuć, źle pachnieć. boska!
Opinia dodana 2011-08-13
przez: Beata, Warszawa
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Jestem smakoszem tego typu wędlin. Pycha, pycha, pycha. POLECAM !!!!!
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Anna, Miłoszyce
Ocena:

Krakowska drobiowa
Do czasu zakupu krakowskiej drobiowej u Pana Marcina nie miałem pojęcia jak smaczne mogą być wędliny z drobiu. Rewelacja. Super smaczna. Jedyna wada - zbyt szybko znika z lodówki. Tak jak i reszta wędlin od Pana Marcina, które kupuję u Niego od roku. I od roku z daleka omijam okoliczne sklepy pseudo - wędliniarskie.
Opinia dodana 2007-12-18
przez: Sławomir, Łódź
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Świetna wędlina, opinia się nie zmieniła. Z zamówieniem trochę gorzej gdyż wysłaliście o połowę mniej niż potwierdziliście. Chyba drobny wypadek przy pracy, albo tak schodzi. Odp. Łapot Marcin. Kiełbaska musi odpowiednio długo schnąć, i czasami rzeczywiście pojawiają się problemy ilościowe, mimo że co tydzień idzie nowa partia do suszenia.
Opinia dodana 2010-02-10
przez: Marek, Jaworzno
Ocena:

Słonina miodzio
super smak, polecam Marek
Opinia dodana 2012-03-13
przez: Marek, Szczecin
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kiełbasa super,polecam
Opinia dodana 2011-05-07
przez: Danuta, Bogatynia
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Bardzo dobry kontakt i expresowa dostawa. Polecam jak najbardziej. A szyneczka- palce lizać :-)
Opinia dodana 2010-07-07
przez: Piotr, Gdańsk
Ocena:

Kiełbasa markowska
Dołączam się do wszystkich opinii na temat tej kiełbasy. REWELACJA!
Opinia dodana 2009-11-17
przez: Agnieszka, Warszawa
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
Polędwica przepyszna, soczysta, rozpływająca się w ustach, kto raz spróbuje ten zakochuje się w tym smaku.
Opinia dodana 2008-12-12
przez: ANNA, WROCŁAW
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
jedyny wyrob godny smakosza kielbas pozostale gatunki mojego zamowienia oceniam dobrze naqlezy sie zastanowic nad tym aby kielbasy byly kruche ale zarazem soczyste.Szynke ktora mi przeslaliscie nalezy produkowac z miesa majacego przynajmniej cienka otoczke z tloszczu wtedy nie bedie taka sucha .Jeszcze jeden gatunek kielbasy jest godny pochwaly a mianowicie kielbasa wieprzowa swojska. Odp. Witam Panie Zygmuncie. Szynka wiejska tradycyjna, jest cenionym produktem i nie będzie się zmieniała. Z tłuszczykiem są inne szynki które polecam, np szynkę z pieca, lub peklowaną tradycyjnie. Łapot Marcin
Opinia dodana 2009-12-29
przez: Zygmunt, Plonsk
Ocena:

Biała parzona
Kiełbasa super i zrobiona z mięsa, a nie z tłuszczu okraszonego odrobiną mięsa, jak to ma miejsce w kiełbasach sklepowych za 6,50zł. których strach brać do ręki, nie mówiąc o ich konsumpcji.
Opinia dodana 2011-05-07
przez: Robert, ŁOMIANKI
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Pyszny wyrób,smaczny pachnący smakowity,cała rodzina jest zachwycona smakiem.POLECAM!!!!
Opinia dodana 2011-01-21
przez: Mirosław, Warszawa

Szynka wiejska tradycyjna
Szynkę kupiłam dla moich rodziców, ale mama odkroiła mi solidny kawałek, więc mogę wyrazic swoją opinię na temat tego produktu. Szyneczka jest chuda, soczysta, tylko jak dla mnie trochę za twarda. Ja lubię kruche wędliny. Również nie przepadam za liściem laurowym dodawanym do wyrobów, a ta szyneczka go posiada. Moim rodzicom smakuje, bo jest chuda. Nastepnym razem spróbujemy innej szyneczki z Państwa oferty, bo niedługo ponownie zamówimy wędlinki :) Jeżeli chodzi o obsługę sklepu, to jest na 6 :) Szczególne podziękowania należą się Pani Kasi, za świetny kontakt telefoniczny jak i meilowy.
Opinia dodana 2010-10-07
przez: Mariola, Wrocław
Ocena:

Szynka długo dojrzewająca
Świetny smak, bogaty aromat i optymalna wilgotność. Jednym słowem miodzio!
Opinia dodana 2011-01-17
przez: Tadeusz, Warszawa
Ocena:

Biała parzona
Dość dobra kiełbaska, chociaż mogła by być nieco mocniej przyprawiona... bo pachnie super, ale po podgrzaniu jej smak nie jest już tak wyrazisty... ale zdecydowanie jedna z lepszych :)
Opinia dodana 2011-01-17
przez: Aneta, Straszyn
Ocena:

Kiełbasa markowska
Takiej kiełbasy jeszcze nigdy nie jadłam. Jest idealna - nie za tłusta, aromatyczna - ale bez przesady, wyrazista w smaku. Gratulacje!
Opinia dodana 2011-04-15
przez: Agnieszka, Żelazków
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Kiełbaska extra, świetnie doprawiona. krucha, typowa swojska kielbasa szybko znikająca z talerza.
Opinia dodana 2010-12-06
przez: Jowita, Bielany Wrocławskie
Ocena:

Kiełbasa markowska
Zapach i smak wspaniały. Resztki zakupionej kiełbasy podsuszają się w kuchni. Nasza sunia siedzi i pilnuje, żebyśmy jej nie zjedli bez jej udziału:)
Opinia dodana 2008-05-11
przez: BARBARA, Mikołów
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Wędliny wyśmienite! Nawet będąc w kraju -w rodzinnym mieście Warszawie - miałabym problemy aby zakupić towar takiej jakości! Dzięki sklepowi on-line mogłam to zrobić szybko i wygodnie! Dostawa do Niemiec błyskawiczna! Mimo iż zakup był dokonany tuz przed świętami! Serwis na piątkę z plusem! Moja niemiecka rodzina i przyjaciele byli zachwyceni! POLECAM!!!
Opinia dodana 2009-06-16
przez: Alicja, Bielefeld
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Pyszny, mój 12 letni syn przez całe święta opychał się tylko boczkiem. Wreszcie udało się zjeść boczek pieczony, bo ten ze sklepu nie nadaję sie do smażenia.
Opinia dodana 2009-12-30
przez: Dorota, Sypniewo
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Pyszności! Cóż więcej można powiedzieć :)
Opinia dodana 2008-11-07
przez: Agnieszka, Sochaczew
Ocena:

Kiełbasa wiejska pieczona
Wędliny najlepsze - tak jak obsługa. To najlepszy sklep na Allegro.
Opinia dodana 2009-10-08
przez: Miroslaw, Dębno
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
To już kolejny zakup. Wszystkie wyroby są pyszne ale Szyneczka... palce lizać. Szyneczka przez duże S, bo toszynka ale wyrób szynkopodobny z 50% wody. Polecam
Opinia dodana 2011-06-10
przez: Grażyna, Warszawa
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
wspaniała uczta kupimy jeszcze
Opinia dodana 2010-01-14
przez: Wojciech, Pruszcz Gdański
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel